REGIO23JAAR.fw
  

SC Everstein laat kansen liggen tegen Focus ‘07

SC Everstein Onder 23 kwam gisteravond goed uit de startblokken wat al vroeg in de wedstrijd resulteerde in een aantal goede kansen. Toch was het Focus ‘07 waarbij een lange bal gevolgd door een mooie voorzet knap werd ingekopt door Jochem Brinkhuis. 0-1

SC Everstein ging daarna de druk opvoeren. Na 25 minuten was het Klaas Hazendonk die goed op kwam. Hij vond de vrijstaande Mark Fierens die vervolgens met een knappe steekbal Gerwin het Lam bediende die vervolgens knap afrondde. 1-1

In de 38e minuut was het weer Gerwin het Lam die de bal op eigen helft ophaalde en na een mooie actie de 2-1 aantekende voor SC Everstein. In de eerste helft wist Focus ‘07 weinig mogelijkheden te creëren. SC Everstein kreeg nog enkele mogelijkheden op de 3-1. De derde goal viel echter niet dus ging SC Everstein na een goede teamprestatie rusten met een 2-1 voorsprong op het scorebord.

De 2e helft begon met meerdere wissels aan beide kanten. Focus ‘07 begon sterk en gaf goed druk op de verdedigers van SC Everstein. Ondanks dat SC Everstein kansen kreeg op de 3-1 was het Focus ‘07 die via Ayo Pater op 2-2 kwam. Door wederom onnodig balverlies van SC Everstein werd het zelfs 2-3 voor de bezoekers. Dit keer door een goal van Nick van Bruggen die 1 op 1 met de keeper kwam te staan.

Het was voor de toeschouwers een leuke wedstrijd. De winst voor SC Everstein zat er zeker in, een gelijkspel was verdiend geweest maar Focus ‘07 nam de punten mee naar Culemborg.

REGIO23JAAR.fw